Hűségprogram Ingyenes házhozszállítási lehetőség
  • oldal
  • Kötés: cérnafűzött ragasztókötés
  • ISBN: 9789631619430
  • Nyelv: Magyar
  • Tömeg: 1320 g
  • Megjelenés éve: 2006
16%
6990 Ft
5872 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Ételkészítési ismeretek

Pető Gyula

Vendéglátós generációk nőttek fel már Pető Gyula Ételkészítési ismeretek című könyvén. A mindig naprakész és rendkívül népszerű mű eddig százötvenezret meghaladó példányszámot ért el, és a magyar gasztronómiát professzionális szinten művelők alapvető és nélkülözhetetlen ismeretforrásává vált. E kiadás bővült a nemzetközileg elfogadott élelmiszer biztonsági rendszerrel kapcsolatos információkkal is.

Ételkészítési ismeretek

Pető Gyula

  • oldal
  • Kötés: cérnafűzött ragasztókötés
  • ISBN: 9789631619430
  • Nyelv: Magyar
  • Tömeg: 1320 g
  • Megjelenés éve: 2006
Vendéglátós generációk nőttek fel már Pető Gyula Ételkészítési ismeretek című könyvén. A mindig naprakész és rendkívül népszerű mű eddig százötvenezret meghaladó példányszámot ért el, és a magyar gasztronómiát professzionális szinten művelők alapvető és nélkülözhetetlen ismeretforrásává vált. E kiadás bővült a nemzetközileg elfogadott élelmiszer biztonsági rendszerrel kapcsolatos információkkal is.
16%
6990 Ft
5872 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

@includeWhen('frontend.product.product_alternative_offer')
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem