Nincs engedélyezve a javascript.
A konyhafőnök vallomásai

A konyhafőnök vallomásai

Mi zajlik a kulisszák mögött?

Miért ne együnk halat hétfőn? Mi a baj a hollandi mártással? Mitől mennek tönkre a műkedvelő tulajok? Hogyan főzzünk úgy, mint a nagyok? Mitől profi egy séf?
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 970 ,-
Online ár:
3 335 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
126300
ISBN:
9786155285622
EAN:
9786155285622
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
376
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
560
Miért ne együnk halat hétfőn? Mi a baj a hollandi mártással? Mitől mennek tönkre a műkedvelő tulajok? Hogyan főzzünk úgy, mint a nagyok? Mitől profi egy séf? Anthony Bourdain világszerte bestsellerré vált könyve egyszerre vendéglátóipari oknyomozás, önéletrajz, krimi és receptkönyv, amelyben - sok egyéb mellett - a fenti kérdésekre is választ kapunk. De mi is ez a könyv? Háromszázhetven oldalnyi professzionális szakácsművészet, káromkodás, tesztoszteron és narkó. Kalandfilm konyháról konyhára. Túlélőkalauz étterembe járóknak. Tisztelgés a vendéglátás zsoldosai előtt, akiknek mindig csak egy dobásuk van: a következő. Ha elképzeli az éttermet, ahol a konyhán Jack Kerouac, Quentin Tarantino, Hunter Thompson és Tom Wolfe készíti önnek a vacsorát, megtudja, miről is szól ez a könyv.
Vélemények
 
Hírek