Nincs engedélyezve a javascript.
A rendezvényszervezés "csodálatos" világa

A rendezvényszervezés "csodálatos" világa

Köves Tamás 45 évnyi rendezvényszervezői és két évtizednyi tanári tapasztalattal írta meg a rendezvényszervezés összefoglaló művét.
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.06.15.
Eredeti ár:
5 990 ,-
Bevezető ár:
4 493 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
220874
EAN:
9789635599189
Várható megjelenés:
2024.06.15.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
176 x 250 x 18
Nyelv:
magyar
Köves Tamás 45 évnyi rendezvényszervezői és két évtizednyi tanári tapasztalattal írta meg a rendezvényszervezés összefoglaló művét. A könyv a rendezvények szervezésének két önálló területén kíséri végig az olvasót, bemutatva a művészeti és a céges rendezvények szervezésének minden csínját-bínját, veszélyeit, buktatóit és sikereit. Egyrészt szakkönyv, amit bármely, a témával foglalkozó és gazdasági képzést nyújtó felsőoktatási intézmény, nűhely, képzés csak kívánhat, másrészt számos élvezetes, színes anekdota-, adoma- és történetgyűjtemény, mely esetek mind a szerzővel történtek meg hosszú pályafutása során.

Ritka és vonzó kiadói feladat volt a száraz, didaktikus tényanyag és a szórakoztató, tanulságos élményanyag ötvözése, összecsiszolása egy kötetben. Olyan kettős, kétarcú és ritka kötetet nyújtunk át az olvasónak, amit szakember és novellabarát olvasó egyaránt élvezni fog. Nemcsak szakmailag pontos és alapos szakkönyv, hanem szórakoztató kortörténeti dokumentum is egyben, amely a rendezvényszervezés örve alatt bemutatja egy ország állapotát az elmúlt néhány évtized során.
Köves Tamás könyveiből és egyetemi óráiból nemcsak én, hanem fiatalok százai tanulhatták a szakmát. Humora, éles meglátásai és a való életből vett történetei átütnek a száraz tananyagon.--Ganczer Gábor (vezérigazgató, HUNGEXPO)

Mostanság a korrektség, jóhiszeműség, plusz profizmus mind a hülyeség szinonimái. Tomikám, te tényleg hülye vagy!--Heilig Gábor (előadóművész-zeneszerző)

Szeretem, ha valaki szemtől szembe mondja meg, hogy mi a baja velem és a hátam mögött csak a jókat mondja. Hát ilyen a Köves Tamás. Ezért is érdekel, hogy mit fog írni.--Littvay Imre (zenekarvezető, 10 Folk Celsius)

Aki ebben a szakmában nem tőle tanult, azt onnan lehet felismerni, hogy már rég nincs a szakmában.--Straub Dezső (színművész)
Vélemények
 
Hírek