Nincs engedélyezve a javascript.
A táplálkozás bibliája

A táplálkozás bibliája
(E-könyv)

Jól érthető, felhasználóbarát és megbízható táplálkozási útmutató A táplálkozás bibliája-bizton állíthatjuk, hogy minden háztartás nélkülözhetetlen kézikönyve lesz, mert mindannyiunkat érdeklő kérdéseket tárgyal: • Hétköznapi betegségek A-tól Z-ig: mitől alakulnak ki, hogyan előzhetjük meg és kezelhetjük őket táplálkozással?
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Eredeti ár:
3 199 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
223598
ISBN:
9789631367645
EAN:
9789631367645
Gyártó kód:
37940
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
256
Nyelv:
magyar
Jól érthető, felhasználóbarát és megbízható táplálkozási útmutató A táplálkozás bibliája-bizton állíthatjuk, hogy minden háztartás nélkülözhetetlen kézikönyve lesz, mert mindannyiunkat érdeklő kérdéseket tárgyal: • Hétköznapi betegségek A-tól Z-ig: mitől alakulnak ki, hogyan előzhetjük meg és kezelhetjük őket táplálkozással? • Gyógyító élelmiszerek A-tól Z-ig: milyen közönséges, hétköznapi élelmiszerek tesznek jót és miért? • Életkornak megfelelő táplálkozás: hogyan változnak életünk során a táplálkozási szükségleteink? • Gyakori étrend-kiegészítők: mikor és hogyan szedjük őket? A szakácsdoktor Dale Pinnock praktikus, mérvadó tanácsait követve mindenki gyógyírt találhat a család hétköznapi betegségeire, ritkábban jár majd orvoshoz, kevesebbet költ drága gyógyszerekre és olyan tanácsadó könyvekre, amelyek csak összezavarják. A szerző a tudatos táplálkozás jól ismert szószólója Nagy-Britanniában. Dietetikai és fitoterápiás tanulmányain túl táplálkozás-élettani mesterfokozatot szerzett - így igazán tudja, mi és miért jó a szervezetünknek. Szakácsként pedig azt is tudja: megfizethető, könnyen beszerezhető élelmiszereket kell javasolnia, hogy mindenki élvezhesse a tápanyagok kedvező hatásait. Rendszeresen együttműködik a háziorvosokkal és más egészségügyi szakemberekkel, hogy minél többen megtanuljuk: a helyes étrenddel sokat tehetünk az egészségünkért. Számos népszerű táplálkozási könyv szerzője.
Vélemények
 
Hírek