Nincs engedélyezve a javascript.
Találkoztunk Isten és én
"Kihez szól ez a könyv? Mindenkihez. Az istenhit nélkül élő, az élet értelmét kereső elcsodálkozik, hogy az ember az Elképzelhetetlennel, aki önmagát így nevezte: " Én vagyok, aki vagyok. " (Kiv 3,14), majd Jézus Krisztusban emberré lett, Vele személyes kapcsolatba léphet.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 590 ,-
Online ár:
3 016 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
213797
EAN:
9789635743612
Megjelenés:
2023.05.12.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
120
Nyelv:
magyar
"Kihez szól ez a könyv? Mindenkihez. Az istenhit nélkül élő, az élet értelmét kereső elcsodálkozik, hogy az ember az Elképzelhetetlennel, aki önmagát így nevezte: " Én vagyok, aki vagyok. " (Kiv 3,14), majd Jézus Krisztusban emberré lett, Vele személyes kapcsolatba léphet. - Az istenhitben élő pedig örömmel erősödik meg tapasztalatában az író vallomásait olvasva, hogy " Istennel együtt lehet élni.! " Aki pedig az Isten felé vezető úton jár, felismeri, hogy mekkora ajándék ő maga, aki meghal ugyan, de Jézus Krisztus helyet készített neki az örökkévalóságban.

Ajándék a természet virágszirmaival, hegyeivel, tengerével és a csillagrengeteggel. Ajándék a csönd, a barátság. Csoda a költészet és a zene. Igaz, megpróbáltatásainkban úgy érezzük, távol az Isten, aztán rájövünk, hogy " Isten csendben végig mellettem volt. " És ha betegségben, az idős kor gyöngeségében már nem tudunk mit tenni, akkor az író Turmezei Erzsébet költőt idézi: " ha nem tudok semmit tenni, / csak engedem, hogy szeressen az Isten. "

Ez a könyv az író lelkéből lírai hangon mindenkihez szól. Segíteni akar. Kincseit megosztani. Mónika életvallomása tanúságtétel az emberi élet értéke mellett, akár napfényben virágzik,akár vihar tépi. Tanúságtétel Isten létéről, aki türelmesen vár, akivel találkozni és akivel együtt élni lehet. Utakat mutat." Mácz István
Vélemények
 
Hírek