Nincs engedélyezve a javascript.
A hálózatok tudománya
Zsálya, bor, csirkehús, vaj és liszt. A csirkés marsala összetevői. Azonban mégsem szakácskönyvet tart kezében az olvasó. A hozzávalók hálózata is mindennapjaink meghatározó része, akárcsak a Facebook vagy a terrorista szervezetek.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
11 999 ,-
Online ár:
10 079 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
228393
EAN:
9789635720248
Megjelenés:
2024.09.17.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
445
Méret [mm]:
210 x 270 x 30
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
1778
Zsálya, bor, csirkehús, vaj és liszt. A csirkés marsala összetevői. Azonban mégsem szakácskönyvet tart kezében az olvasó. A hozzávalók hálózata is mindennapjaink meghatározó része, akárcsak a Facebook vagy a terrorista szervezetek. Barabási Albert-László mára klasszikussá vált könyvének javított kiadásában tíz referenciahálózaton keresztül ismerhetjük meg a hálózatok világát. Olyan bonyolult hálózatokat tanulmányozhatunk behatóan, mint például az internet, a mobiltelefon-hívások, a tudományos együttműködés vagy az emberi betegségek hálózata.
A kötet a felhalmozott tudásanyaga alapján tankönyv, ám sodró lendülete és közérthetősége miatt mindenki számára élvezettel forgatható, aki kicsit is mélyebben érdeklődik a téma iránt. Barabási Albert-László világhírű hálózatkutatónak és fizikusnak, a CEU, a Northeastern Egyetem és a Harvard professzorának könyve forradalmasította a hálózattudományt.
Vélemények
 
Hírek