Nincs engedélyezve a javascript.
Fejtsd meg az álmom

Fejtsd meg az álmom

Őrültség lenne... Hatalmas őrültség lenne Maya Fletcher részéről részt venni Nikolas Foster bosszúhadjáratában. Kamukapcsolat az egyetem sztárfocistájával, hogy lekoptathassák az egyik exét? Azzal a sztárfocistával, aki három éve minden hónapban bepofátlankodik Maya álmaiba?
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
4 790 ,-
Online ár:
4 024 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
228505
EAN:
9786156766373
Megjelenés:
2024.09.19.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
364
Méret [mm]:
130 x 200
Nyelv:
magyar
Őrültség lenne... Hatalmas őrültség lenne Maya Fletcher részéről részt venni Nikolas Foster bosszúhadjáratában. Kamukapcsolat az egyetem sztárfocistájával, hogy lekoptathassák az egyik exét? Azzal a sztárfocistával, aki három éve minden hónapban bepofátlankodik Maya álmaiba? Azzal a sráccal, aki makacs, levakarhatatlan és mindig eléri, amit akar? Jó jegyek, csapatkapitányság, csajok és hírnév. Baromira nagy őrültség lenne...
Mayát szétfeszíti a kíváncsiság és lassan már bosszantja, hogy nem tud rájönni a rejtélyes álmok okára. Hiába készít feljegyzéseket róluk, nem tudja megfejteni őket. Talán miközben segít Nikolasnak, rájöhet az okokra úgy, hogy a srác ne szerezzen tudomást az álmokról. Rájöhet, hogy miért akkor a legnyugodtabb, amikor vele álmodik.
Az álmok összekötik Mayát és Nikolast, vagy közéjük állnak? Megerősítik a kapcsolatukat vagy szétzúzzák őket? És mit reagálhat erre egy zaklató, eltökélt exbarátnő?
Vélemények
 
Hírek