Nincs engedélyezve a javascript.
Egy állati család
A valós élményeken alapuló, öniróniával fűszerezett regény megmutatja, milyen élménydús és vidám egy nagycsalád élete, ha megosztja az életterét, otthonát különféle állatokkal, és ha a család elsődleges kikapcsolódási területe a természet, ahol regénybe illő élményeket élhet át.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
2 990 ,-
Online ár:
2 512 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
222237
EAN:
9786156759283
Megjelenés:
2024.
Kötésmód:
puhakötés
Oldalszám:
152
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
174
A valós élményeken alapuló, öniróniával fűszerezett regény megmutatja, milyen élménydús és vidám egy nagycsalád élete, ha megosztja az életterét, otthonát különféle állatokkal, és ha a család elsődleges kikapcsolódási területe a természet, ahol regénybe illő élményeket élhet át. A lazán összefüggő, mégis egységes ívre felfűzött, kerek történet bemutatja, milyen mókás tud lenni az élet, amikor egy család, a maga általános problémái mellett, hajlandó további élőlényekkel is felelősen bajlódni.
Elolvashatjuk, milyen az, amikor az ember fia-lánya futóversenyt tart a mongol futóegereknek a ház folyosóján. Amikor az egyneműnek ígért nyulak szaporodni kezdenek. Amikor a Legnagyobb gyerek legyeket kelt ki a kaméleonnak a hűtőszekrényben elszabadult csontikból. Amikor a magát télire elvermelő görög teknős keresésével tölti a család az egész délutánját. Amikor a családi sport nem tornateremben, hanem a városszéli mezőn lovaglással, lovasíjászattal zajlik. Amikor a szemétszedéssel egybekötött erdei kutyasétáltatás és a kehes ló gondozása napi programmá válik.
A vidám, nyelvi humortól sem mentes történetek ugyan a felnőtt szemszögéből közelítenek, mégis a gyermekek és az állataik a főszereplői.
Vélemények
 
Hírek