Nincs engedélyezve a javascript.
Csont és virág
Különös fiatalember járja esténként az utcákat Győrben. Dülöngélve sétál, mintha részeg lenne, holott csak tetteti magát, pedig fekete kalapjában és vörös hajával enélkül is feltűnő figura lenne.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 990 ,-
Online ár:
3 352 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
211560
EAN:
9789635570577
Megjelenés:
2023.01.31.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
236
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
250
Különös fiatalember járja esténként az utcákat Győrben. Dülöngélve sétál, mintha részeg lenne, holott csak tetteti magát, pedig fekete kalapjában és vörös hajával enélkül is feltűnő figura lenne. Mészáros Zénó új életet kezdeni érkezett a városba, ahol csaposként dolgozik egy kocsmában, szabadidejében pedig temetéseknél segédkezik a Nádorvárosi Köztemetőben.
Zénó édesanyjának korai halála teljesen felborította a család harmóniáját és őt is rettentően megviselte. Olyannyira, hogy történetünk elején számtalanszor eltervezte saját halálát. Kisfiúként meg akart halni, mert elveszítette az anyját és el kellett tűrnie az apja szeretőit, Végül mégis képes volt erőt meríteni a tragédiából és ma ő a legszemtelenebb kérdésfeltevője és együttérző hallgatósága a gyászolóknak.
Ifjú tanatológusunk segítségével megismerünk embereket, akik rettegnek a haláltól, és olyanokat is, akik egyáltalán nem félnek tőle. Szembesülünk Zénó családjának nyomasztó légkörével, amikor váratlanul és akarata ellenére találkozik a húgával. Bosszút fogad az apja ellen, egy ismerős lány az évfolyamról a szeme láttára lesz öngyilkos. Zénónak tehát sok traumát kell elszenvednie, miközben Hamlet csodálójaként egy koponyát tart a kezében és a halállal beszélget. Vajon sikerül-e megbékélnie önmagával, vagy magának is azt a sorsot szánja, ami eddigi hányatott életében mindig a legjobban foglalkoztatta, a halált?
Vélemények
 
Hírek