Nincs engedélyezve a javascript.
Bőr

Bőr

A testünk nem alku tárgya

Sorozat:
Kafka A szomszéd falu című elbeszélésében a nagyapa nem érti, miként vállalkozhatott ifjúkorában arra, hogy a szomszéd faluba lovagoljon - hiszen az élet még egy ilyen utazáshoz is túlságosan rövid.
Jelenleg nem rendelhető
Eredeti ár:
2 520 ,-
Online ár:
2 117 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
214529
EAN:
9786156395108
Megjelenés:
2023.06.09.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
248
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
320
Kafka A szomszéd falu című elbeszélésében a nagyapa nem érti, miként vállalkozhatott ifjúkorában arra, hogy a szomszéd faluba lovagoljon - hiszen az élet még egy ilyen utazáshoz is túlságosan rövid. Gaál-Nyeste Katalin rejtélyekkel teli miniatűrjeit is hasonló szorongás járja át; hétköznapi világ ez, kórházlátogatással, Aranka nénivel, nőkkel és férfiakkal, ám a szerző a legbanálisabb pillanatfelvételeknek is riasztó térmélységet képes kölcsönözni.

Az, hogy a zsúfolt buszon is irtózatos távolságban vagyunk egymástól, itt nem meddő társadalomkritika, hanem letaglózó erejű ősélmény. Az egyetlen közösségszervező elv a mindannyiunkat sötét glóriaként keretező magány. A beszéd: hiba. Az írás: felesleg, "Hiába megyek el irodalmi körökbe." Csakhogy az ecsetvonások finomsága valami mást ígér a regionális depresszióhoz képest. Mert bár az idő sem nekünk dolgozik, de nekünk sem kell az időnek dolgoznunk: inkább "beszéljünk arról a hajnalról, amelyik most lesz." Bartók Imre
Vélemények
 
Hírek