Nincs engedélyezve a javascript.
Egymás nyelvén - Magyar irodalom fiatal műfordítók hangján

Egymás nyelvén - Magyar irodalom fiatal műfordítók hangján

Az életregény - olykor a drámaiságot és líraiságot sem nélkülözve - eleven érzékletességgel és mikrorealista pontossággal tárja elénk, hogy a gonosz erők és a mostoha körülmények dacára is lehetséges a személyiség hitelével bíró, töretlen hűséggel és példás helytállással megfutott pálya.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
5 990 ,-
Online ár:
5 032 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
220702
EAN:
9786156675187
Megjelenés:
2024.
Kötésmód:
ragasztókötés
Oldalszám:
408
Nyelv:
magyar
Az életregény - olykor a drámaiságot és líraiságot sem nélkülözve - eleven érzékletességgel és mikrorealista pontossággal tárja elénk, hogy a gonosz erők és a mostoha körülmények dacára is lehetséges a személyiség hitelével bíró, töretlen hűséggel és példás helytállással megfutott pálya. A lebilincselő történetben szereplő számtalan sztori ezáltal lesz számunkra a személyes élettényeken messze túlmutató, egyetemes érvényű példázat. Olyasféle parabola, amely arra int bennünket, hogy a történelemnek nevezett múlt nem mögöttünk, hanem bennünk van.
Azon túl, hogy az életregény szerzője és a mű hőse - már csak a megélt történelem okán is - megannyi sorspárhuzamot és szemléletbeli hasonlóságot mutat, magyarságban, emberségben és alkotói kvalitásban egymást múlják fölül. (Ködöböcz Gábor)

SZERZŐK:
Bartis Attila, Benedek Elek, Berg Judit, Bodor Ádám, Csáth Géza, Csutak Gabi, Dalos Rimma, Darvasi László, Dragomán György, Jászberényi Sándor, Kaffka Margit, Kálnoky László, Kormos István, Krúdy Gyula, Kun Árpád, Lázár Ervin, Mándy Iván, Mécs Anna, Móricz Zsigmond, Nádas Péter, Nádasdy Ádám, Nemes Nagy Ágnes, Örkény István,
Parti Nagy Lajos, Petri György, Rába György, Radics Viktória, Rakovszky Zsuzsa, Rejtő Jenő, Szabó Magda, Szép Ernő, Tar Sándor, Tóth Krisztina, Vida Gábor, Zoltán Gábor
Vélemények
 
Hírek