Nincs engedélyezve a javascript.
2 napló

Közkívánatra elkészült az Italia sütve főzve  2-dik része, melyet nagy szeretettel nyújtók át az olasz konyha kedvelőinek.  Készítésekor  figyelembe vettem az első rész után érkezett  kéréseket,  javaslatokat és persze a kritikák felett sem siklottam át.  Nagyon jólestek a dícsérő szavak, hiszen én nem vagyok képzett szakács,  az olasz konyhát szeretetből ismertem és tanultam meg. Már az első résznél is elmondtam: 2008 óta élek Olaszországban, mindennapjaim örömeit és bánatait egy olasszal osztom meg, aki imád enni, mint az olaszok általában. És mint tudjuk, már ősanyáink is azt mondták, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út.
Negyven ételrecept került bele a kötetbe (levesek, tésztaételek, húsok és halak, édes és sós sütemények,torták) és három különleges ráadás is, külön megneveztem, ha valamelyik az ünnepi alkalmak “kedvence”.  
Természetesen a teljesség igénye nélkül.  

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Eredeti ár:
3 000 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
208289
ISBN:
9786156028525
EAN:
9786156028525
Gyártó kód:
28516
Megjelenés:
2022.
Oldalszám:
532
Nyelv:
magyar

Közkívánatra elkészült az Italia sütve főzve  2-dik része, melyet nagy szeretettel nyújtók át az olasz konyha kedvelőinek.  Készítésekor  figyelembe vettem az első rész után érkezett  kéréseket,  javaslatokat és persze a kritikák felett sem siklottam át.  Nagyon jólestek a dícsérő szavak, hiszen én nem vagyok képzett szakács,  az olasz konyhát szeretetből ismertem és tanultam meg. Már az első résznél is elmondtam: 2008 óta élek Olaszországban, mindennapjaim örömeit és bánatait egy olasszal osztom meg, aki imád enni, mint az olaszok általában. És mint tudjuk, már ősanyáink is azt mondták, hogy a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út.
Negyven ételrecept került bele a kötetbe (levesek, tésztaételek, húsok és halak, édes és sós sütemények,torták) és három különleges ráadás is, külön megneveztem, ha valamelyik az ünnepi alkalmak “kedvence”.  
Természetesen a teljesség igénye nélkül.  



Kipróbált, többször is elkészített receptek, melyekhez  saját színes fotókat  is mellékeltem.
Sok remek könyv születik az olasz konyháról,  de remélem, hogy ebben is lehet találni néhány újdonságot, és kipróbálnivalót.        
Gina Fodor

Vélemények
 
Hírek