Nincs engedélyezve a javascript.
Az ízlés fiziológiája

Az ízlés fiziológiája
(E-könyv)

?A gasztronómia az egyetlen olyan élvezet, ami soha nem fáraszt? ? vallja a téma alapmuvének megfogalmazója, Jean Anthelme Brillat-Savarin. Máig ot idézik, és szinte istenítik az ínyencek, gourmet-k pápájukként. Holott a csevego, anekdotázó szerzo nem közöl hagyományos recepteket, nem sorolja a hozzávalókat és az elkészítés mikéntjét.
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Eredeti ár:
1 250 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
146511
ISBN:
9789633445440
EAN:
9789633445440
Gyártó kód:
7512
Megjelenés:
2012.
Oldalszám:
460
Nyelv:
magyar
?A gasztronómia az egyetlen olyan élvezet, ami soha nem fáraszt? ? vallja a téma alapmuvének megfogalmazója, Jean Anthelme Brillat-Savarin. Máig ot idézik, és szinte istenítik az ínyencek, gourmet-k pápájukként. Holott a csevego, anekdotázó szerzo nem közöl hagyományos recepteket, nem sorolja a hozzávalókat és az elkészítés mikéntjét. Mégsem tudunk szabadulni ellenállhatatlan mesélokedve szerteágazó folyondárjaitól.
Mintha filozofikus okfejtést adna közre, ?elmélkedés?-ekre osztja mondanivalóját, közben semmi rendszer nem bontakozik ki az ötletszeruen egymás mellé sorakozó fejezetekbol. Hol az elhízásról, máskor a böjtrol, az alvásról, az álmokról jut eszébe egy-egy történet, amelyeket feltétlenül meg akar osztani olvasójával. Történeti visszapillantást nyújt a rómaiak lakomái, a Lajosok udvara felé, s hitet tesz a vendéglok, kávéházak, éttermek szükségessége mellett.
Vonzó perspektíva a mai neszkafé ? lógatós tea ? zacskós leves konyhamuvészet számára.
Vélemények
 
Hírek