Nincs engedélyezve a javascript.
Téli ételek

Téli ételek

Főzőiskola ínyenceknek

A hosszú, meghitt téli esték hangulatához kiválóan illenek e kötet receptjei. Lehet az egy forró leves, mint a borscs, vagy laktató, szalonnás tanyasi húspástétom, esetleg elegáns bárányérmék feketeribizli-mártással, és utána gőzölgő gyömbéres rebarbaratorta. Bármit választunk, évezzük a téli hónapok kulináris örömeit!
Raktári kód:
923692
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
64
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
2 595 Ft
Online ár:
2 180 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
"Mi lehet csábítóbb, mint egy klasszikus angol marhasült ropogós Yorkshire pudinggal és tejszínes tormával?" olvasható az egyik fenséges ételrecept neve alatt, s nem túlzás erre azt válaszolni, hogy a kötetben szereplő összes többi étel közül, bármelyik. A színes fotókkal illusztrált leírások között többek között olyan finomságok elkészítéséhez kapunk segítséget, mint a zöldsaláta meleg laskagombával, a pisztrángkrém metélőhagymás citrommártással, a Wellingtoni bélszín vagy a bárányérmék feketeribizli-mártással és a kacsasült karamellizált karalábéval, valamint a töltött borjútekercs és a csőben sült burgonyás lazac póréval. A kalóriadús téli étkek listáját néhány desszert zárja, úgymint a gyömbéres rebarbaratorta karamellamártással, a szirupos mandulatorta vagy a vörösboros körte és a rummal flambírozható almás habcsók málnatükrön.
Vélemények
 
Hírek