Nincs engedélyezve a javascript.
Német-osztrák konyha lépésről lépésre - Ízek és kutúrák 9.

Német-osztrák konyha lépésről lépésre - Ízek és kutúrák 9.

Az Ízek és kultúrák sorozat 9. kötete

Az Osztrák-Magyar Monarchia, az Oszmán Birodalom és az orosz fennhatóság egyaránt befolyással voltak Közép-Európa alapvető étkezési szokásaira.
Raktári kód:
160687
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
1 495 Ft
Online ár:
1 256 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
A térség sajátos éghajlata és a hajdanvolt nehéz életkörülmények a tápláló étkek - kiadós levesek, párolt húsok -, valamint a speciális tartósító eljárások elterjedésének kedveztek, mint a füstölés vagy a pácolás. A németek és az osztrákok - a legtöbb közép-európai néphez hasonlóan - nagy élvezettel fogyasztanak mindenféle húst és húskészítményt, kiváltképp kolbászt és más felvágottakat, kedvelt köret a káposzta és a krumpli, de nem hiányozhat az asztalról a könnyű bor, az erős sör, a fűszeres kenyér, a különféle fűszerek, a tejföl vagy a joghurt sem.
Vélemények
 
Hírek