Nincs engedélyezve a javascript.
Mindenmentes 2.
Hamarosan megjelenik a BOOOK Kiadó egészségtudatos sorozatának következő darabja, a 2016-ban kiadott
nagy sikerű Mindenmentes kötet második része. Az első szakácskönyv hazai olvasói sikere után - melyet idén
egy rangos nemzetközi versenyen, a Gourmand World Cookbook Awards-on elért két harmadik helyezés
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
5 490 ,-
Online ár:
4 612 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
160223
ISBN:
9786155417313
EAN:
9786155417313
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
keménytáblás
Nyelv:
magyar
Hamarosan megjelenik a BOOOK Kiadó egészségtudatos sorozatának következő darabja, a 2016-ban kiadott
nagy sikerű Mindenmentes kötet második része. Az első szakácskönyv hazai olvasói sikere után - melyet idén
egy rangos nemzetközi versenyen, a Gourmand World Cookbook Awards-on elért két harmadik helyezés
koronázott a vegán és a diétás könyvek kategóriájában - az új kötet is azt szeretné bemutatni, hogy a Mindenmentes
korántsem az ízek, a zamatok hiányát, hanem a teljes értékű, egészséges és tápláló alapanyagokból
készült ételeket jelenti a mindennapokban.
Szerzője, az eredetileg gyógyszerész és kutató Dr. Andrási Nóra, a Nóri mindenmentes konyhája blog írója
újabb 70 receptet gyűjtött össze a cukor-, glutén-, tejtermék- és tojásmentes, valamint a 160 gramm szénhidrá-
tos diétába illeszthető, és vegán ételekhez. A receptek a házilag készült pékáruk és vegán tejtermékek mellett
könnyen elkészíthető útravalókat, hétköznapi és hétvégére való főételeket, illetve desszerteket sorakoztatnak
fel, az allergének okán külön jelölve a magmentes és szójamentes ételeket. Az elkészítésben segítenek a jól
strukturált leírások és a jelölt elkészítési idő, a szerző tippjei pedig a recepteken kívül egy külön fejezetben is
helyet kaptak.
Dr. Andrási Nóra egymást kiegészítő, személyes példán alapuló könyvei nemcsak azoknak segítenek, akiknek
száműzniük kell az étrendjéből bizonyos alapanyagokat, élelmiszer-összetevőket, de örömmel, kockázatok
nélkül szeretnének alkotni a konyhában, hanem olyan olvasóknak is inspirációként szolgálnak, akiket szerencsés
módon nem érint a táplálékallergia, de szeretnének egészségesebben, tudatosabban táplálkozni, aktív
életet élni, vagy a vegán konyha világával ismerkedni.
Vélemények
 
Hírek