Nincs engedélyezve a javascript.
Egyszerű de nagyszerű szakácskönyv

Egyszerű de nagyszerű szakácskönyv

A Nemzeti Örökség Kiadó újabb szakácskönyvvel gazdagítja gasztronómiai könyveinek számát. Ez a szakácskönyv is az 1920-as években keletkezett, abban az időben, amikor a magyar konyha igazi virágkorát élte. Zsuzsi néniről sajnos nem maradtak fenn adatok, de könyve igazi csemegékben bővelkedik.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
1 750 ,-
Online ár:
1 470 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
172116
ISBN:
9786155496837
EAN:
9786155496837
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
100
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
250
A Nemzeti Örökség Kiadó újabb szakácskönyvvel gazdagítja gasztronómiai könyveinek számát. Ez a szakácskönyv is az 1920-as években keletkezett, abban az időben, amikor a magyar konyha igazi virágkorát élte. Zsuzsi néniről sajnos nem maradtak fenn adatok, de könyve igazi csemegékben bővelkedik.
A szerző az alábbi gondolatokkal bocsátotta az útjára könyvét: "A sütés-főzésnél általában, az a régi közmondás járja, gyakorlat teszi az embert mesterré. Most már, hogy a főzésben és sütésben gyakorlatot szerezzen valaki, szükséges, hogy egy igen értékes kis könyve legyen a szakácsművészet titkáról. Sokan azt gondolják, egy igazán jó ebédet nem is tudna megkészíteni, pedig dehogy nem. A fő dolog, hogy tudjuk mindazt, amit e kis kézikönyvecske elmond.
A receptek leírásánál az a cél vezetett, hogy a legvilágosabb és a legrövidebb, a legegyszerűbb és legmegérthetőbb módon adjam a sütni-főzni akaró elé a szükséges tudnivalókat."
Vélemények
 
Hírek