Nincs engedélyezve a javascript.
A nagy paleolit csokoládékönyv

A nagy paleolit csokoládékönyv

Melyik az az étel, amelyik először roppan a szájban, majd lágyan olvad; amelyik éppúgy képes mosolyt csalni egy afrikai kisgyerek arcára, mint egy bostoni nagyvállalat vezérigazgatójáéra; és ami a nehéz pillanatokban beszédesebben fejezi ki az érzéseinket, mint mi magunk? Ez bizony a csokoládé.

Az utóbbi időben nagy divat lett a kézműves csoki, aminek alapanyaga a minőségi forrásból származó nyers kakaó. Amellett, hogy elképesztően gazdag ízű, ínycsiklandó táblás csokoládék készülnek belőle, a kakaóbabnak az élettani hatásai sem elhanyagolhatóak: kedvező hatással van a memóriára, antioxidáns, rákellenes hatása van, lassítja az öregedés folyamatát, valamint csökkenti a szervezetünkben lévő gyulladásokat és a vérnyomásunkat is.

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 990 ,-
Online ár:
3 352 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
142427
ISBN:
9786155609145
EAN:
9786155609145
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
228
Nyelv:
magyar

Melyik az az étel, amelyik először roppan a szájban, majd lágyan olvad; amelyik éppúgy képes mosolyt csalni egy afrikai kisgyerek arcára, mint egy bostoni nagyvállalat vezérigazgatójáéra; és ami a nehéz pillanatokban beszédesebben fejezi ki az érzéseinket, mint mi magunk? Ez bizony a csokoládé.


Az utóbbi időben nagy divat lett a kézműves csoki, aminek alapanyaga a minőségi forrásból származó nyers kakaó. Amellett, hogy elképesztően gazdag ízű, ínycsiklandó táblás csokoládék készülnek belőle, a kakaóbabnak az élettani hatásai sem elhanyagolhatóak: kedvező hatással van a memóriára, antioxidáns, rákellenes hatása van, lassítja az öregedés folyamatát, valamint csökkenti a szervezetünkben lévő gyulladásokat és a vérnyomásunkat is.


A csokoládénak Mezei Elmira is nagy rajongója, ezért ebben a kötetben azokat a receptjeit gyűjtötte össze, amelyeknek egyik hozzávalója a csoki vagy a kakaó. Könyvéből kiderül, hogy milyen hihetetlenül sokféle módon használhatjuk fel a konyhában ezt az ezerarcú alapanyagot, attól függően, hogy sós vagy édes, klasszikus vagy szokatlan, magyar vagy nemzetközi, hűsítő vagy forró, fekete vagy fehér csokoládé formájában kívánunk közelebbről megismerkedni vele…



Vélemények
 
Hírek