Nincs engedélyezve a javascript.
Szeretném, ha szeretnél
"Édes, romantikus regény, az Idétlen időkig és az Igazából szerelem rajongóinak." - Jodi Picoult New York Times bestsellerszerző
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
5 799 ,-
Online ár:
4 871 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
213276
EAN:
9789635706945
Megjelenés:
2023.08.03.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
384
Nyelv:
magyar
"Édes, romantikus regény, az Idétlen időkig és az Igazából szerelem rajongóinak." - Jodi Picoult New York Times bestsellerszerző

Egy nap mindörökké?

Gemma Petersnek nincs mire panaszkodnia. Rádiós producerként vált ismertté Los Angeles zenei életében. Legjobb barátnője, Lila tűzbe tenné érte a kezét, és minden este Rex, hűséges labradorja várja otthon.

Azonban mióta rocksztár exbarátja kihasználta őt, hogy lemezszerződést kapjon a rocklegenda apjától, a randizás terén a "zenészt nem" szabályt alkalmazza, ami egyre inkább a "nincs randizás" szabályává válik.

Szóval mikor Gemma egy csütörtök reggel (szó szerint) összefut Jackkel, először azt hiszi, hogy a sors végre megkegyelmezett neki. Elvégre ez a srác aranyos, és valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva déjá vu érzés keríti hatalmába, amikor ránéz a férfire. A lányra egyáltalán nem jellemző, hogy elfelejtene egy fiút, akit megcsókolt, akkor mégis hogyan magyarázza Jack ajkainak álomszerű emlékét az övén?

De ez nem egy átlagos csütörtök. Számukra nem. Valójában hónapok óta újra és újra átélik ezt a napot. És míg Gemmának sejtelme sincs, hogy időhurokban van, addig a fiú minden egyes ismétlésnek kínzó tudatában van. Szerencsére Jacknek van egy elmélete, amivel véget vethet ennek. "Egyszerűen" mielőtt a nap véget érne, csak rá kell vennie a lányt, hogy beleszeressen.

Holly James amerikai írónő egy csipetnyi misztikummal megfűszerezett romantikus regénye garantáltan elvarázsolja az olvasókat. És bebizonyítja, hogy a szerelem időtlen és határtalan.

"Jack elkötelezettsége Gemma iránt melegséggel töltött el." - Alicia Thompson bestsellerszerző

"Holly James szakértője annak, hogyan fonja össze a romantika, a humor és az önérvényesítés szálait, mindezt a napfénytől áztatott, könnyed varázslattal szikrázó kaliforniai környezetben." - Ashley Winstead írónő

"Egy diadalmasan bájos könyv!" - Liz Fenton & Lisa Steinke bestsellerszerzők
Vélemények
 
Hírek