Nincs engedélyezve a javascript.
Ez már rólunk szól
Lenor íróként mindent elért, amit lehetett. A világ a lábai előtt hever, a könyvei sikeresek, ám ő mégis magányos. Új lendületet hoz az életébe, hogy az eg...
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
4 590 ,-
Online ár:
3 856 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
205860
ISBN:
9789635861101
EAN:
9789635861101
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
330
Nyelv:
magyar

Lenor íróként mindent elért, amit lehetett. A világ a lábai előtt hever, a könyvei sikeresek, ám ő mégis magányos. Új lendületet hoz az életébe, hogy az egyik könyvét megfilmesítik. A férfi főszereplőt alakító Kilian Nolay ex-színésszel kapcsolatuk nem indul túl egyszerűen. Lenor eddig tökéletesen felépített, bástyákkal védett, saját kis világát Kyl a pillanat töredéke alatt rombolja szét. A filmforgatás elindul, és kénytelenek együtt dolgozni.


Ez még így Lenor számára elfogadható is lenne, de mind a Dream Kiadó, mind a filmstúdió olyan ötletekkel áll elő a reklámkampányra hivatkozva, ami által az írónő kénytelen feszegetni saját határait és kilépni komfortzónájából a film sikerének érdekében. Amikor már úgy látszik, sínen van kettejük kapcsolata, hirtelen minden a feje tetejére áll: fenyegető levelek, bomba, családi botrány. A sors rendesen összekuszálja a szálakat mindkettejük életében, és csak remélhetjük, hogy a végére minden a helyére kerül a megfelelő helyen, a legjobb pillanatban! Kiliant milyen érdekek fűzik a forgatáshoz? Valóban vonzódik Lenorhoz, vagy az ex-színész, a való életben is csak szerepet játszik? Vajon kik törnek az életükre, és miért?

Vélemények
 
Hírek