Nincs engedélyezve a javascript.
Így lettem bérgyilkos
A doku-regény Dér Csaba a csantavéri halálosztó élettörténetét dolgozza fel a gyilkos saját, titkos naplója alapján. Dér Csaba életében születésétől kezdve meghatározó szerepet játszott a brutális erőszak. Gyerekként apja rettenetes haragja elől menekült el otthonról, fiatal fiúként a rémes nevelőintézetek, majd az igazságszolgáltatás egyre sötétebb bugyraiból keresett volna kiutat.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
5 890 ,-
Online ár:
4 948 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
217012
EAN:
9786156094285
Megjelenés:
2023.09.26.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
169 x 244
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
400
A doku-regény Dér Csaba a csantavéri halálosztó élettörténetét dolgozza fel a gyilkos saját, titkos naplója alapján. Dér Csaba életében születésétől kezdve meghatározó szerepet játszott a brutális erőszak. Gyerekként apja rettenetes haragja elől menekült el otthonról, fiatal fiúként a rémes nevelőintézetek, majd az igazságszolgáltatás egyre sötétebb bugyraiból keresett volna kiutat. Testvérét kivégezték, édesanyja öngyilkos lett.
A pörgős, szókimondó stílus hitelesen adja vissza a dél-szláv háború árnyékában felcseperedő vajdasági magyar fiú döbbenetes élményeit, a nevelőintézetek rémes világát, a szökéseket, az állandó menekülést.
A szerző Dér Csaba szemén keresztül mutatja be azt a kaotikus utat, melynek végén a főhős számára nem marad más lehetőség, mint kivégezni a szerb alvilág egyik rettegett urát.
A könyv kemény témája ellenére sok szerelmes és vidám pillanatot is nyújt, köszönhetően a csantavéri mészáros romantikus alkatának, fagyos humorának és pozitív személyiségének.
Vélemények
Kuti Évi
Kuti Évi
november 1. 18:02
Válaszolok
Köszönöm ezt a fantasztikus könyvet! 🥰
Mindenkinek szívből ajánlom! Izgalmas élettörténet, több szempontból is mély mondanivalóval...nem lehet letenni! Már alig várom a következő részt! Gratulálok a szerzőknek! 😊
 
Hírek