Nincs engedélyezve a javascript.
Nincs több veszekedés

Nincs több veszekedés

20 perc hetente egy erősebb párkapcsolatért

Párkapcsolati nehézségek, kihívások? Gyakorlatok és technikák heti 20 percnyi közös munkával a kiegyensúlyozott párkapcsolatért.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
5 990 ,-
Online ár:
5 032 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
212770
EAN:
9789635074303
Megjelenés:
2023.03.27.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
318
Nyelv:
magy
Tömeg [g]:
400
Párkapcsolati nehézségek, kihívások? Gyakorlatok és technikák heti 20 percnyi közös munkával a kiegyensúlyozott párkapcsolatért.

Mi kell ahhoz, hogy felhagyjunk a veszekedéssel, mélyen kapcsolódjunk egymáshoz, és megéljük a fenntartható szerelmet? Hogyan lehet együtt szeretni és ünnepelni az életet, viták és frusztráció nélkül?

Ez a rendkívüli párkapcsolati könyv együttérző és megértő módon közelíti meg a párkapcsolati problémákat, tiszteletben tartva a párkapcsolatok összetettségét.

Alicia Munoz okleveles párterapeuta, a Ne agyald túl a párkapcsolatod! könyv szerzője egy intim utazásra kalauzolja az Olvasót olyan rokonszenves párok életén keresztül, akik megbirkóznak azokkal az alapvető kérdésekkel, amelyek konfliktusokat válthatnak ki a kapcsolatokban. Az általa nyújtott sokoldalú, gondolatébresztő és feladatorientált technikáknak és gyakorlatoknak köszönhetően megtanulhatjátok megszeretni a saját tökéletlenségeteket és együttes erővel felülkerekedni a nehézségeken.

Tudjátok meg, hogy mi zajlik valójában, a felszín alatt közöttetek. Váljon a törődés heti gyakorlattá!

52 párkapcsolati kihívás - A kommunikációtól a kötődési problémákon át az intimitásig, minden hétre szóló fejezet egy-egy olyan problémára összpontosít, amellyel sok pár szembesül.

20 perces gyakorlatok - A kommunikáció javítását segítő rövid és egyszerű gyakorlatokkal megkönnyíthetitek a kapcsolatotokkal való munkát, függetlenül attól, mennyire vagytok elfoglaltak.

Valódi esettanulmányok - Értsétek meg jobban ezeket a kihívásokat valós esettanulmányok segítségével.

A Nincs több veszekedéssel olyan kommunikációs eszköztárat hozhattok létre, amely segít a boldog és egészséges párkapcsolat fenntartásában.
Vélemények
 
Hírek