Nincs engedélyezve a javascript.
Gwendy és a bűvös toll
Jelen kötetben Richard Chizmar visszatér a Gwendy és a varázsdoboz világába egy lélegzetelállító folytatásra, amelyben Gwendy Petersonnal már felnőttként találkozhatunk. A harminchét éves Gwendy szerelemmel teli házasságban él, rendkívül sikeres író lett, és kongresszusi képviselőként formálja országát Washington D.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
2 499 ,-
Online ár:
2 099 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
212173
EAN:
9789635047222
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
312
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
176
Richard Chizmar (1965) többszörös díjnyertes amerikai író, újságíró, szerkesztő, a Cemetery Dance magazin és kiadó alapítója. Műveivel két World Fantasy- és négy International Horror Guild-díjat nyert. Az A Long December című novelláskötete kedvező kritikákat kapott a Kirkus-től és a Booklist-től is, Chizmar több konferencián is szerepelt kreatívírás-oktatóként, vendégelőadóként, szakértőként és díszvendégként. Itthon elsősorban a Stephen Kinggel közösen írt Gwendy és a varázsdoboz, valamint az önéletrajzi elemeket a thriller, a horror és a true crime zsánerével keverő A Rémkirály nyomában című regényekről ismert.

Jelen kötetben Richard Chizmar visszatér a Gwendy és a varázsdoboz világába egy lélegzetelállító folytatásra, amelyben Gwendy Petersonnal már felnőttként találkozhatunk. A harminchét éves Gwendy szerelemmel teli házasságban él, rendkívül sikeres író lett, és kongresszusi képviselőként formálja országát Washington D. C.-ben. Egy nap azonban a titokzatos, fekete kalapos Richard Farris varázsdoboza váratlanul újra felbukkan az irodájában. A doboz újbóli megjelenése Gwendyt ismét hazavezeti Castle Rock kisvárosába, ahol Norris Ridgewick seriff és csapata két eltűnt lányt keres kétségbeesetten. Miközben Gwendy a rendőrökkel együtt versenyt fut az idővel, át kell gondolnia, vajon a sors vagy a döntéseink irányítják az életünket, és milyen árat kell fizetnünk azokért a döntéseinkért, amikor a leginkább vágyott dolgokhoz nyúlunk. A Gwendy és a bűvös toll-ban Castle Rock álmos kisvárosa mély, sötét titkok alapkőzetére épült, és hamarosan ismét felébred csendes szendergéséből
Vélemények
 
Hírek