Nincs engedélyezve a javascript.
A klub
Vajon mit csinálnak az őrülten gazdagok és elképesztően híresek, ha senki sem látja őket? Vagyis ha azt hiszik, hogy senki sem látja őket...
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
Eredeti ár:
4 490 ,-
Online ár:
3 772 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
215727
EAN:
9789634527725
Megjelenés:
2023.08.03.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
336
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
200
Vajon mit csinálnak az őrülten gazdagok és elképesztően híresek, ha senki sem látja őket? Vagyis ha azt hiszik, hogy senki sem látja őket... A világ legexkluzívabb szállodalánca újabb taggal bővült: ez az Island Home, egy elfeledett sziget Nagy-Britannia partjainál, amelyen felújított udvarház, számtalan park és félreeső vendégház várja a megnyitóra érkező hírességeket, teljes diszkréciót és elképzelhetetlen luxust nyújtva a vendégeknek.

Az óriási médiaszenzációnak ígérkező megnyitóra szóló meghívóért pedig bárki ölni tudna. A lapok azonban nem is tudják, hogy a hivatalos ünnepség előtt pár nappal néhány kiválasztott még nagyobb kiváltságban részesül: egy világhírű színész, egy menő filmrendező, egy neves képzőművész és egy befutott műsorvezető külön vacsorára hivatalosak.

Csakhogy a menü mellett egy-egy aprócska csomag várja őket, a benne rejlő titkok pedig képesek arra, hogy felrobbantsák az addigi életüket...
Vélemények
 
Hírek