Nincs engedélyezve a javascript.
Borkezelés
A szüretet követően nagyon fontos feladattá válik a must, illetve a bor kezelésének hogyanja. Ahhoz, hogy minőségi bort készítsünk, körültekintően mindenre..
Raktári kód:
229683
Kötésmód:
puhakötés ragasztva
Oldalszám:
62
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 500 Ft
Online ár:
2 940 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
A szüretet követően nagyon fontos feladattá válik a must, illetve a bor kezelésének hogyanja. Ahhoz, hogy minőségi bort készítsünk, körültekintően mindenre oda kell figyelnünk. Legyen az a hordók, a présház, a pince tisztasága és a megfelelő előkészítő műveletek sorrendje, valamint a bor erjedésével és érésével járó teendők alkalmazása. Ebben nyújt nagy segítséget a két kiváló borász könyve.
Vélemények
 
Hírek