Nincs engedélyezve a javascript.
Készíts ázsiai batyukat!
"Hugh Amano, séf és Sarah Becan, képregényrajzoló az ázsiai gombócok világának felfedezésére hív! Ez a könnyen érthető és követhető képregényes szakácskönyv a sós és édes batyuk, töltelékek és mártogató szószok receptjével az ázsiai batyukat (dumplings) hozza el az otthoni konyhákba – a Készítsünk ráment!
Raktári kód:
238203
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
208
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2025.10.02.
Eredeti ár:
5 990 Ft
Kötött ár:
5 391 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Árkötött termék
A hatályos jogszabályok szerint erre a termékre jelenleg maximum 10% árengedmény adható.
A vonatkozó jogszabály értelmében ezen termék esetében a borítóárból a megjelenést követő 365 napon keresztül nem nyújtható 10%-ot meghaladó kedvezmény. 2024. évi XIII. törvény 9. §
Adatok
"Hugh Amano, séf és Sarah Becan, képregényrajzoló az ázsiai gombócok világának felfedezésére hív!
Ez a könnyen érthető és követhető képregényes szakácskönyv a sós és édes batyuk, töltelékek és mártogató szószok receptjével az ázsiai batyukat (dumplings) hozza el az otthoni konyhákba – a Készítsünk ráment! szerzőitől.
Ez a képregényes szakácskönyv, amely kezdő és tapasztalt szakácsoknak egyaránt ideális, szórakoztató módon közelíti meg ezeket a klasszikus ételeket, amelyek számtalan régió történelmének fontos elemei. A wontontól a baóig, a buuztól a momóig, Amano szakértői útmutatása és Becan színes, részletgazdag illusztrációi bizonyítják, hogy a bonyolult hajtogatási technikák és ízletes töltelékek otthon is elkészíthetők.
A Készíts ázsiai batyukat! tartalmaz töltött tésztákról szóló általános ismereteket, mesteri hajtogatási útmutatókat, amelyek megismertetik az olvasót a népszerű stílusokkal, valamint egy sor elkészítési technikát, amelyek közül választhatunk, például gőzölés vagy serpenyőben sütés. A receptek a sós gyozától az édes kambodzsai num komig, a klasszikus baozitól a szezámos csirkebatyukig terjednek.
„Egy szórakoztató, információkkal teli utazás a keleti töltött tészták csodálatos világában, Hugh Amano, séf gazdag japán örökségének és Sarah Becan dinamikus illusztrációinak köszönhetően.”
Andrea Nguyen
James Beard-díjas szerző, a The Pho Cookbook és az Asian Dumplings című könyvek írója"
Vélemények
 
Hírek