Nincs engedélyezve a javascript.
Húsiparosok kézikönyve
Ez a könyv egy igazi hiánypótló mű, annak ellenére, hogy még az 1940-es években jelent meg. Igazi értékét az adja, hogy igazi útmutató és kézikönyv mindazok számára, akik a húsiparban tevékenykednek, mert lexikonszerűen cikkről-cikkre leír mindent, amit ezen a területen tudni kell.
Raktári kód:
216317
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
132
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 100 Ft
Online ár:
2 604 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Ez a könyv egy igazi hiánypótló mű, annak ellenére, hogy még az 1940-es években jelent meg. Igazi értékét az adja, hogy igazi útmutató és kézikönyv mindazok számára, akik a húsiparban tevékenykednek, mert lexikonszerűen cikkről-cikkre leír mindent, amit ezen a területen tudni kell.
A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Vélemények
 
Hírek