Nincs engedélyezve a javascript.
Uncommon Criminals - Különös bűnözők

Uncommon Criminals - Különös bűnözők

Tolvajok klubja 2.

A hírnév kötelez. Katarina Bishopra sokféle címkét aggattak már eddigi rövid élete során: barát, unokahúg, gyermek, tolvaj. Ám az elmúlt két hónapban ő le...
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 299 ,-
Online ár:
2 771 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
199723
ISBN:
9789633997758
EAN:
9789633997758
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
320
Nyelv:
magyar
A hírnév kötelez.

Katarina Bishopra sokféle címkét aggattak már eddigi rövid élete során: barát, unokahúg, gyermek, tolvaj. Ám az elmúlt két hónapban ő lett a lány, aki a bandájával kirabolta a világ legnagyobb múzeumát. Éppen ezért Kat meg sem lepődik, amikor felkérik, hogy lopja el a hírhedt Kleopátra-smaragdot, hogy visszakerülhessen jogos tulajdonosához.


Csakhogy van három gond. Először is, a drágakövet harminc éve senki sem látta. Másodszor, az Egyiptomi Birodalom bukása és Kleopátra halála után bárki birtokolta is a smaragdot, képtelen volt sokáig megtartani; a történelem pedig hajlamos ismételni önmagát. Kat csapatát mégis a harmadik probléma aggasztja leginkább: a kövön átok ül.


A lány, még ha nyakig benne van is a pácban, harc nélkül nem adja fel. Végtére is vele van a legjobb barátja – a nagyszerű Hale – és a csapat többi tagja. Együtt erednek Kleopátra smaragdjának nyomába, és miközben sorra cselezik ki az átkokat, rájönnek, hogy azoknak a trükköknek és svindliknek, amiket a tolvajcsaládok évszázadok óta sikerrel alkalmaztak, most semmi hasznát nem veszik.


Ez pedig azt jelenti, hogy Katarina Bishop kénytelen felrúgni a saját szabályait.


A Tolvajok klubja méltó folytatása.„Szent ég! Nem gondoltam volna, hogy lesz olyan könyv, ami jobban tetszik majd, mint a Tolvajok klubja... aztán BUMM! A folytatás veszett jó! Volt benne jó pár remek csavar, és őszintén szólva szerintem még jobb is, mint az első rész, ha ez ugyan lehetséges. Egyszóval IMÁDTAM!!! " – C. B. Cook, goodreads.comSzereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.


13 éves kortól ajánljuk!

Vélemények
 
Hírek