Nincs engedélyezve a javascript.
Hotel Flamingo 4. - A szakácsverseny

Hotel Flamingo 4. - A szakácsverseny

Hotel Flamingo - mindenki otthon érezheti magát!
Az Állati sugárúton egy hosszú, csendes tél után végre elolvadt a hó, és a Hotel Flamingo készen áll az új szezon és az új vendégek fogadására. Anna tudja, hogy ki kell találnia valamit, hogy a hotel újra nyüzsgővé váljon! És mi az, ami a Hotel Flamingóban van, és máshol nincs?
Raktári kód:
238437
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
184
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2025.10. hó
Eredeti ár:
3 499 Ft
Kötött ár:
3 149 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Árkötött termék
A hatályos jogszabályok szerint erre a termékre jelenleg maximum 10% árengedmény adható.
A vonatkozó jogszabály értelmében ezen termék esetében a borítóárból a megjelenést követő 365 napon keresztül nem nyújtható 10%-ot meghaladó kedvezmény. 2024. évi XIII. törvény 9. §
Adatok
Hotel Flamingo - mindenki otthon érezheti magát!
Az Állati sugárúton egy hosszú, csendes tél után végre elolvadt a hó, és a Hotel Flamingo készen áll az új szezon és az új vendégek fogadására. Anna tudja, hogy ki kell találnia valamit, hogy a hotel újra nyüzsgővé váljon! És mi az, ami a Hotel Flamingóban van, és máshol nincs? A város egyik legjobb séfje - Madame Ma'Lac! Anna hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönt, hogy a szálloda megrendezi a szakácsok versenyét. Kihívók is akadnak bőven, de vajon ki készíti el a legfenségesebb falatokat?

Egy recept a Hotel Flamingo étlapjáról:
Tibor salátalevese
(szuper meglepetés, ha teknőcöket várunk)
HOZZÁVALÓK:
1 ek növényi olaj
1 hagyma, apróra kockázva
fél liter zöldség alaplé
1 fej saláta, megmosva és apróra vágva
3 nagy krumpli, meghámozva, nagyon apróra vágva
1 szál petrezselyem apróra vágva díszítésnek
ELKÉSZÍTÉS:
Egy nagy serpenyőben lassan hevítsük fel a növényi olajat, és pirítsuk puhára a hagymát. Ez 5-10 perc. Lassú tűzön dolgozzunk, nehogy megégjen a hagyma.
Most adjuk hozzá a salátát és a krumplikat és egy kis alaplevet, hogy ne tapadjon semmi a serpenyő aljához. Alaposan kavarjuk össze, azután tegyünk fedőt a serpenyőre, és 10 percig pároljuk.
Adjuk hozzá az alaplevet, és pároljuk még 15 percig.
Ha lehűl a püré, öntsük robotgépbe és turmixoljuk simára.
Tibor salátalevesét tálalhatjuk melegen vagy hidegen is, egyenesen a hűtőből. Díszítsük összevágott petrezselyemmel, vagy ha kellően bátrak vagyunk (és hidegen tálaljuk a levest) vágjunk uborkát apró kockákra, és keverjük bele, frissítő roppanás minden falatnál!
Vélemények
 
Hírek