Termesztett már gondosan egy nagy csomó paradicsomot, aminek csak az volt a baja, hogy amikor leszedte, nem volt semmilyen íze? James Wong botanikus és ismert kertészeti szakíró meg van győződve arról, hogy az elfogadott kertészeti gyakorlat téved a bőséges termés, illetve a gazdag íz elérése tekintetében.
Termesztett már gondosan egy nagy csomó paradicsomot, aminek csak az volt a baja, hogy amikor leszedte, nem volt semmilyen íze? James Wong botanikus és ismert kertészeti szakíró meg van győződve arról, hogy az elfogadott kertészeti gyakorlat téved a bőséges termés, illetve a gazdag íz elérése tekintetében.
Mit ígér James? Egyszerűen a legjobb ízű fajták termesztésével, kevesebb hókuszpókusszal nemcsak ízesebb terményhez jutunk, de befektetett munkánk is meghozza a várt eredményt.
A kötet – a szokványostól eltérően – ötvözi a tudomány eredményeit a tradicionális technikákkal, így érhetjük el, hogy az általunk termelt zöldségek jó ízűek, zamatosak legyenek, valamint hogy sokféle izgalmas, újszerű terményt tudjunk termeszteni, amelyekre korábban soha nem is gondoltunk. James 40 olyan egyszerű ételreceptet is közöl – utána lehet számolni – amelyek főbb hozzávalóit magunk is meg tudjuk termelni. Hát akkor, mire várunk még?