Nincs engedélyezve a javascript.
Termesszünk otthon finomabbat!

Termesszünk otthon finomabbat!

Termesztett már gondosan egy nagy csomó paradicsomot, aminek csak az volt a baja, hogy amikor leszedte, nem volt semmilyen íze? James Wong botanikus és ismert kertészeti szakíró meg van győződve arról, hogy az elfogadott kertészeti gyakorlat téved a bőséges termés, illetve a gazdag íz elérése tekintetében.

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
5 500 ,-
Online ár:
4 620 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
141293
ISBN:
9789634061335
EAN:
9789634061335
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
224
Nyelv:
magyar

Termesztett már gondosan egy nagy csomó paradicsomot, aminek csak az volt a baja, hogy amikor leszedte, nem volt semmilyen íze? James Wong botanikus és ismert kertészeti szakíró meg van győződve arról, hogy az elfogadott kertészeti gyakorlat téved a bőséges termés, illetve a gazdag íz elérése tekintetében.




Mit ígér James? Egyszerűen a legjobb ízű fajták termesztésével, kevesebb hókuszpókusszal nemcsak ízesebb terményhez jutunk, de befektetett munkánk is meghozza a várt eredményt.


 


A kötet – a szokványostól eltérően – ötvözi a tudomány eredményeit a tradicionális technikákkal, így érhetjük el, hogy az általunk termelt zöldségek jó ízűek, zamatosak legyenek, valamint hogy sokféle izgalmas, újszerű terményt tudjunk termeszteni, amelyekre korábban soha nem is gondoltunk. James 40 olyan egyszerű ételreceptet is közöl – utána lehet számolni – amelyek főbb hozzávalóit magunk is meg tudjuk termelni. Hát akkor, mire várunk még?

Vélemények
 
Hírek