Nincs engedélyezve a javascript.
Varázslények

Varázslények

Félősöknek és bátraknak

A Varázslények kedvesen eredeti és szórakoztató történetek gyűjteménye, melyeket nemcsak a gyermekek, de a szülők is élvezni fognak esti meseolvasáskor. Mindenhol ott lehetünk. Az ágyad alatt, a szekrényedben, a ballábas cipo?dben, a játszótéri bokorban, a kekszes dobozban… BÁRHOL.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
2 800 ,-
Online ár:
2 352 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
205284
ISBN:
9786155697364
EAN:
9786155697364
Megjelenés:
2022.11.04.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
64
Nyelv:
magyar

A Varázslények kedvesen eredeti és szórakoztató történetek gyűjteménye, melyeket nemcsak a gyermekek, de a szülők is élvezni fognak esti meseolvasáskor.


Mindenhol ott lehetünk. Az ágyad alatt, a szekrényedben, a ballábas cipo?dben, a játszótéri bokorban, a kekszes dobozban… BÁRHOL.


Ott élünk veled, melletted. Szokatlan árnyékok, halk suttogások vezethetnek el hozzánk, a Varázsvilág lényeihez: nem kell hozzá más, csak egy kiskanálnyi szerencse, egy lapátnyi rettenthetetlenség, egy talicskányi kíváncsiság, és máris jöhetnek életed legérdekesebb kalandjai. Ma jókedvemben találtál, ezért elmesélek néhány történetet arról, milyen dolgok estek meg, amikor Rebeka, az egyik legkíváncsibb embergyerek találkozott velünk. Nem örült ám mindenki! (Mamu, a legöregebb zu?rboszorkány) Rebeka egy tökéletesen átlagos kislány, aki bátor és kíváncsi természete miatt hajlamos mindenféle zűrbe keveredni – ezekben a mesékben az ő kalandjait követhetjük nyomon. A kötekedős Bosszantöpptől (akinek feltett szándéka bajba sodorni Rebit) a jószívű Csíkoshátú Bőröndös Sompolykáig (aki segít Rebinek visszanyerni a számítógép elé kövült apuka figyelmét) egy mágikus világmindenség kel életre minden történetben, titokzatossággal és képzelettel színezve az egyébként hétköznapi élethelyzeteket.

Vélemények
 
Hírek