Nincs engedélyezve a javascript.
Hun és magyar mondák

Hun és magyar mondák

Gaál Mózes Barót város jeles szülötte a maga korában országszerte Benedek Elekhez fogható ismertségnek örvendett. Pedagógusként és ifjúsági íróként egyaránt jelentőset alkotott. Művei 1945-ig az iskolai tananyag részét is képezték, ellenben sajnos a huszadik század második felében munkássága nagyrészt feledésbe merült.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 990 ,-
Online ár:
3 591 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
229375
EAN:
9786069716397
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
184
Nyelv:
magyar
Gaál Mózes Barót város jeles szülötte a maga korában országszerte Benedek Elekhez fogható ismertségnek örvendett. Pedagógusként és ifjúsági íróként egyaránt jelentőset alkotott. Művei 1945-ig az iskolai tananyag részét is képezték, ellenben sajnos a huszadik század második felében munkássága nagyrészt feledésbe merült. A Tortoma Kiadó az utóbbi években emiatt is az örvendetes módon egyre több Gaál Mózes művet újrakiadó könyvműhelyek sorába lépett. A Hun és magyar mondák című kötet a szerző egyik legelterjedtebb, legismertebb műve. Az általunk kiadott mondáskönyv attól lett érdekesebb, szebb, különlegesebb, hogy a szerző szülővárosában működő Gaál Mózes Általános Iskola diákjai készítették a kötet illusztrációit, mely munkáért a diákoknak és a munkában részt vevő pedagógusoknak egyaránt ezúton is köszönetet mondunk.
Vélemények
 
Hírek