Nincs engedélyezve a javascript.
Zümmögés a konyhában 3. - ...és végy még több kanál mézet!

Zümmögés a konyhában 3. - ...és végy még több kanál mézet!

Nehéz a mézet megbánni. Szereti, mint galamb a mézes búzát. Mosolyog, mint a mézeskalács. - Csupán néhány régi magyar szólás, mondás, melyek a mézre, annak édességére, kiválóságára utalnak.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
5 990 ,-
Online ár:
5 032 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
210426
EAN:
9786155417993
Megjelenés:
2022.11.07.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
180
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
710
Nehéz a mézet megbánni. Szereti, mint galamb a mézes búzát. Mosolyog, mint a mézeskalács. - Csupán néhány régi magyar szólás, mondás, melyek a mézre, annak édességére, kiválóságára utalnak. Az utóbbi évtizedekben azonban méltatlanul a hátsó polcra került ez a különleges alapanyag, ezért a konyhaművészet terén is jeleskedő Rúzsa Magdi énekesnő és Vida József bankár úgy döntöttek, kiteszik a mézesbödönt a konyhapultra, és harmadszor is sütni-főzni fognak a mézzel.
A Zümmögés a konyhában sorozat immár harmadik része - a korábbi kötetek hagyományos és különleges, valamint ínyenc és egészséges ételei után - egy valódi desszertgyűjtemény. A szerzőpáros klasszikus és ínyenc finomságokat kínál mézzel készítve, így például a klasszikusok közül képviselőfánkot, répatortát, márványszeletet, míg az ínyencségek közül mille-feuille-t, panna cottát, vagy a közkedvelt brownie-t.
A receptek mellett az olvasók ezúttal is megismerhetik négy újabb magyarországi méhészet alapítóját, munkájuk szépségét, sajátosságait, örömeit, izgalmait a velük készített interjúkból.
Vélemények
 
Hírek