"Az első SK tavaszi és a jól megszokott nyári magazin után itt a téli magazinunk is, amiben szokásunkhoz híven jól bevált téli és ünnepi recepteket hoztunk. Lajos cuccos pitékkel jelentkezik, Lilla Bajorországba kalauzol a választott kajáival, Nóri diós és mákos, Zsolti halas kedvenceit mutatja meg.
Adunk tippeket arra is, hogyan dekoráld ki a lakásod mézeskaláccsal karácsonyra és hol találod a legjobb krémeseket Budapesten. Az újévi fogadalomtevőket és vegánokat Ákos és Ádám segíti tuti receptekkel. Az életmódváltás előtt viszont az édesszájúaknak van egy jó hírünk: az SK csapata letesztelte a legjobb budapesti és vidéki cukrászdákat, édes helyeket, a legjobbakat a Felzabáltuk az édes Magyarországot! mellékletbe pakoltuk. Várjátok velünk együtt a karácsonyt és főzzetek sokat, egyetek annál is több sütit!"