Nincs engedélyezve a javascript.
Francia lakoma

Francia lakoma

Receptek és történetek a gasztronómia hazájából

Váncsa István hat évvel ezelőtt megjelent és rögtön klasszikussá vált Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának harmadik kötetét bővített kiadásban, nyolcszáznegyven recepttel és huszonkilenc szórakoztató, lebilincselő gasztroesszével veheti kézbe az olvasó.
Raktári kód:
239012
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
920
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2025.10.28.
Eredeti ár:
9 999 Ft
Kötött ár:
8 999 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Árkötött termék
A hatályos jogszabályok szerint erre a termékre jelenleg maximum 10% árengedmény adható.
A vonatkozó jogszabály értelmében ezen termék esetében a borítóárból a megjelenést követő 365 napon keresztül nem nyújtható 10%-ot meghaladó kedvezmény. 2024. évi XIII. törvény 9. §
Adatok
Váncsa István hat évvel ezelőtt megjelent és rögtön klasszikussá vált Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának harmadik kötetét bővített kiadásban, nyolcszáznegyven recepttel és huszonkilenc szórakoztató, lebilincselő gasztroesszével veheti kézbe az olvasó. A Francia lakoma egyszerre kimeríthetetlen szakácskönyv és sziporkázóan szellemes, mesterien megmunkált irodalmi szöveg, melyből kiderül, hogyan lett egy Madeleine Paulmier nevezetű szobalány Proust ikonikus süteményének névadója, mi köze az athéni demokrácia szárba szökkenésének az osztrigahéjhoz, vagy a bouillabaisse nevű híres hallevesnek Venus Marssal megejtett félrelépéséhez, és mit szólt az egészhez Vulcanus.

Profi szakácsoknak, kezdő és haladó konyhaművészeknek, a kultúrtörténet szerelmeseinek egyaránt kötelező olvasmány.
Vélemények
 
Hírek