Nincs engedélyezve a javascript.
Budget vegán

Budget vegán

Több mint 100 olcsó, növényi alapú recept a mindennapokra

NEM KELL, HOGY RÁMENJEN A GATYÁD A FÖLD MEGMENTÉSÉRE! Ebben a könyvben nem találkozhatsz a veganizmushoz köthető drága hozzávalókkal.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
5 490 ,-
Online ár:
4 612 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
222047
EAN:
9789632916521
Megjelenés:
2024.08.12.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
144
Tömeg [g]:
300
NEM KELL, HOGY RÁMENJEN A GATYÁD A FÖLD MEGMENTÉSÉRE! Ebben a könyvben nem találkozhatsz a veganizmushoz köthető drága hozzávalókkal. Nincs „húsalternatíva”, se tofu, tempeh vagy szejtán. Van viszont sokféle friss gyümölcs és zöldség, amelyek azok, amik, nem csupán imitálnak valami mást.

A vegán fogásokkal alapvetően kevesebbet költhetünk, mivel friss alapanyagokból készülnek, és nem kell olyan luxusárucikkekre költenünk, mint a hús vagy a tejtermékek. A pénzspórolás mellett a könyv másik célja az, hogy időt takarítsunk meg, bár akadnak olyan esetek, amikor a gazdagabb ízvilág kedvéért megéri néhány perccel többet álldogálni a tűzhely mellett. Bemutat néhány praktikus tippet, miként spóroljunk úgy, hogy közben finom és egészséges ételeket eszünk.

Saskia Sidey Londonban élő food-stylist, receptfejlesztő és gasztronómiai szakíró könyvében olyan egyszerűen nagyszerű recepteket találunk, amik kitűnő kiindulási alapot adnak a kreativitásunk kibontakoztatásához, s kedvet kapunk újabbnál újabb összetevőkkel és fűszerekkel való kísérletezéshez.
Vélemények
 
Hírek