Nincs engedélyezve a javascript.
Bea konyhája 5.

Bea konyhája 5.

A cigány konyha a legegyszerűbb bodagtól a nagyon összetett csülkös pacalig vagy májas tésztáig sok pompás fogást ölel fel. Tobzódás és takarékosság, bőségtál és sárban sült kárász, különleges köretek, különleges párosítások. Gáspár Bea új könyvében mindezt megtalálhatjuk.
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2025.03.31.
Eredeti ár:
5 990 ,-
Kötött ár:
5 391 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Árkötött termék
A hatályos jogszabályok szerint erre a termékre jelenleg maximum 10% árengedmény adható.
A vonatkozó jogszabály értelmében ezen termék esetében a borítóárból a megjelenést követő 365 napon keresztül nem nyújtható 10%-ot meghaladó kedvezmény. 2024. évi XIII. törvény 9. §
Adatok
Raktári kód:
232272
EAN:
9786156488435
Várható megjelenés:
2025.03.31.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
144
Méret [mm]:
200 x 250 x 20
Nyelv:
magyar
A cigány konyha a legegyszerűbb bodagtól a nagyon összetett csülkös pacalig vagy májas tésztáig sok pompás fogást ölel fel. Tobzódás és takarékosság, bőségtál és sárban sült kárász, különleges köretek, különleges párosítások. Gáspár Bea új könyvében mindezt megtalálhatjuk.
A színes történeti bevezetőből magyarázatot kapunk rá, hogy a romák miért dicsőítik a gömbölyűséget, miért olyan fontos számukra a zene, a ritmus, a tánc, a különleges szélsőségek. A kötet receptjei egyszerre lesznek szokatlanok és mégis ismerősek. És valóban, az ételleírások indítása bármelyik közép-európai szakácskönyvben ott állhatnának, azután hazai irányba kanyarodnak, hogy végül valamilyen csavarral egyedi, csak a romákra jellemző befejezést nyerjenek.
Ahogy azt Beától már megszokhattuk, a receptleírások jól követhetőek, és ha elkészítőjük nem takarékoskodik a változatos alapanyagokkal - és főként a fűszerekkel -, akkor káprázatos sikerre számíthat. A könyvben remek fogásokat találunk minden alkalomra, ezért ajánlható a kísérletező kedvű háziasszonyoknak és háziuraknak, sőt azoknak is, akik akár fakanál nélkül szeretnének bepillantani a romák izgalmas, lendületes világába.
Vélemények
 
Hírek