Ez a különleges szakácskönyv sok kincset rejt magában: izgalmasan friss recepteket, egyszerű meditációkat hanganyaggal, elmélyedést segítő képeket. Akár főzünk belőle, akár csak lapozgatjuk, tiszta és mély belső élményt nyújt.
Virág negyedik szakácskönyve a tőle megszokott különleges és vad hozzávalókat, egyszerű, de formabontó praktikákat, valamint a szív nyugalmát hordozza. Tanulni, táplálni és a belső szentélyünkbe megérkezni - mindezt lehetővé teheti a könyv lapozgatása. És bár minden a zsálya illatával kezdődött, a receptek sokfélék: ehető virágok, fermentált zöldségek és ázsiai reggelik várnak a szerző izgalmas képeivel illusztrálva.
,,Ismered a zsálya illatát? Dohos és mély, ugyanakkor ébresztő és éles. Nekem erdőszélek, esők, szent helyek és anyukám kertje jut róla eszembe. Használom fűszerként, füstölőként és a szépsége miatt csokorként is a konyhaasztalon. Mindig ugyanazt az otthonos, tiszta érzést ébreszti fel bennem: a tudatos jelenlét semmihez sem fogható örömét."
Virág