Nincs engedélyezve a javascript.
A jó házi konyha - Így kell főzni!
A közmondás szerint: „Az ember nem azért él, hogy egyék, hanem azért eszik, hogy éljen.” Bánffyhunyadi Hunyady Erzsébet szakácskönyve először füzetenként jelent meg, majd a sikere miatt elkészült a szakácskönyvbe való megszerkesztés és megvalósult a könyv megjelentetése is
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
4 700 ,-
Online ár:
3 948 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
218376
EAN:
9786156603487
Megjelenés:
2023.11.14.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
402
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
400
A közmondás szerint: „Az ember nem azért él, hogy egyék, hanem azért eszik, hogy éljen.” Bánffyhunyadi Hunyady Erzsébet szakácskönyve először füzetenként jelent meg, majd a sikere miatt elkészült a szakácskönyvbe való megszerkesztés és megvalósult a könyv megjelentetése is. A könyv számtalan receptet tartalmaz és igazi kulináris ritkaság, annak ellenére, hogy már több mint száz éves. A receptek között találunk sülteket, leveseket, süteményeket, tortákat és sok-sok tanácsot az elkészítésükkel, tálalásukkal, terítéssel, valamint a vendéglátással kapcsolatban. Ezért is ajánljuk minden kedves Olvasónknak, akik a szakács- és cukrásztudományt el szeretnék sajátítani, mert ezzel a művel egy igazi tankönyvet is a kezükbe kapnak.

A szerző az alábbi tanácsot adja:

- Olvassuk el jól, figyelmesen a leírást.

- Minden hozzávalóról idejében gondoskodjunk, hogy kellő időben minden kéznél legyen.

- Minden hozzávaló kifogástalan jó legyen.

- A készítést elejétől v égéig a legnagyobb figyelemmel, pontossággal és türelemmel, az előírás szerint végezzük, mert csak mindezeket figyelembe véve koronázhatja siker munkánkat. A mű az eredeti kiadás reprint változata.
Vélemények
 
Hírek