Nincs engedélyezve a javascript.
5 hozzávaló - Mediterrán
„Bár tényleg nem vagyok az a típus, aki visszatér a régi területekre, és ismétli a forgatókönyveket, de meghallottam az idők szavát. Az emberek manapság egészen másként főznek, mint 50 vagy 25 évvel ezelőtt, amikor én kezdtem – egyszerűen sokkal több mindent kell beszorítanunk a túlzsúfolt életünkbe, a technikai fejlődés pedig miközben időt spórol nekünk, ugyanakkor el is vesz tőlünk."
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
9 999 ,-
Online ár:
8 399 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
227591
EAN:
9789636331429
Megjelenés:
2024.09.24.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
135 x 215
Nyelv:
magyar
Jamie 20. szakácskönyve magyarul!
„Bár tényleg nem vagyok az a típus, aki visszatér a régi területekre, és ismétli a forgatókönyveket, de meghallottam az idők szavát. Az emberek manapság egészen másként főznek, mint 50 vagy 25 évvel ezelőtt, amikor én kezdtem – egyszerűen sokkal több mindent kell beszorítanunk a túlzsúfolt életünkbe, a technikai fejlődés pedig miközben időt spórol nekünk, ugyanakkor el is vesz tőlünk. Ráadásul emberek vagyunk: megtaláljuk a módját, hogy a hatékonyan megnyert időt valami mással töltsük el! Így hát mindezt szem előtt tartva írtam nektek egy újabb 5 hozzávaló szakácskönyvet, felturbózva a mediterrán térségben tett utazásaim során szerzett, életre szóló tapasztalataimmal – ez a világ egyik legkedveltebb és legtöbbre becsült étrendje, amelynek lelke az egyszerűség, a szeretet, a szenvedély, a gondoskodás, az ízek iránti elkötelezettség és az ízgazdagság.” (Részlet a kötet Bevezetőjéből)
A magyarul huszadikként megjelenő kötet méltó megünneplése mindannak, amit eddig a „pucér szakácstól” megtanultunk. Már a kezdetektől a gyorsan összedobható ételek mestereként ismertük meg Jamie-t, és az is hamar kiderült róla, hogy a mediterrán konyha az egyik kedvence. Ebben a könyvben e két terület találkozik, hiszen gyorsan, 5 hozzávalóból főzhetünk mennyei ételeket a földközi-tengeri térség ízei szerint.
Vélemények
 
Hírek