Nincs engedélyezve a javascript.
KarantÉNkonyhám
Harmath Eszter fotós és anyuka. Egy négyéves és egy egyéves gyerekkel maradt otthon a tavaszi karantén idején. És főzött mindenfélét, aztán elkezdte megosztani a recepteket, fotózott, bevásárlólistát írt... Csodába illő gyorsasággal szaporodtak a követői: a KarantÉNkonyhám valódi sikertörténet.

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
4 990 ,-
Online ár:
4 192 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
190054
ISBN:
9786155808340
EAN:
9786155808340
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
176
Nyelv:
magyar
Harmath Eszter fotós és anyuka. Egy négyéves és egy egyéves gyerekkel maradt otthon a tavaszi karantén idején. És főzött mindenfélét, aztán elkezdte megosztani a recepteket, fotózott, bevásárlólistát írt... Csodába illő gyorsasággal szaporodtak a követői: a KarantÉNkonyhám valódi sikertörténet.
Hogy mi a titka? Azt mutatja meg, hogy napi rendszerességgel főzni, gyerekekkel/gyerekeknek főzni, sokfélét és finomat főzni egyáltalán nem ördöngösség, nem kell hozzá semmilyen hókuszpókusz – bárkinek sikerülhet.

A KarantÉNkonyhám tíz hétre való főznivalót kínál, bevásárlólistákkal!


„Akik vagyunk, azt hozzuk valahonnan. Tanuljuk, tapasztaljuk, kapjuk és hozzuk. Így van ez a főzéssel is. Látjuk anyától, mamától, van, aki apától, papától. Bizonyos ízeken növünk fel, és általában azt keressük a saját főztünkben is. Vannak ízek, amik nagyon megmaradnak, és vannak, amiket mi magunk fedezünk fel.
Későn lett saját konyhám, de a főzés az első pillanattól természetes volt. Sose néztem receptet, csak mentem az orrom és az emlékeim után..."

Vélemények
 
Hírek