Nincs engedélyezve a javascript.
Az édességek magasiskolája
90 legendás francia és nemzetközi recept
Berlingot, nugát, calisson, karamella, trüffel, praliné, koldustallér, pillecukor... Ezeket a nyalánkságokat elkészíthetjük mi magunk is!
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
12 900 ,-
Kötött ár:
11 610 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Árkötött termék
A hatályos jogszabályok szerint erre a termékre jelenleg maximum 10% árengedmény adható.
A vonatkozó jogszabály értelmében ezen termék esetében a borítóárból a megjelenést követő 365 napon keresztül nem nyújtható 10%-ot meghaladó kedvezmény. 2024. évi XIII. törvény 9. §
Adatok
Raktári kód:
228991
EAN:
9789635161492
Megjelenés:
2024.09.23.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
312
Méret [mm]:
230 x 280 x 40
Nyelv:
magyar
90 legendás francia és nemzetközi recept
Berlingot, nugát, calisson, karamella, trüffel, praliné, koldustallér, pillecukor...
Ezeket a nyalánkságokat elkészíthetjük mi magunk is!
A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT:
ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT,
AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET!
* Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék, valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra!
* Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy elsajátítsuk a nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé temperálása, marcipán vagy praliné készítése...
* Részletes útmutató lépésről lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez.
320 FÁZISFOTÓ
Vélemények
 
Hírek