Nincs engedélyezve a javascript.
Némely étkek készítési módja

Némely étkek készítési módja
(E-könyv)

A neves drámaíró, Simai Kristóf több mint 210 éve egy szakácskönyv írásába fogott ? ami azonban sohasem jelent meg. A kézirat szerencsére fennmaradt, és a szerzo szándékát beteljesítve most megjelenik. Igazi gasztrotörténeti érdekességrol van szó: itt találkozhatunk eloször kukoricás recepttel, itt olvasható a paprika és a paradicsom használatának elso feljegyzése is.
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Eredeti ár:
1 975 ,-

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Adatok
Raktári kód:
135498
ISBN:
9786155303463
EAN:
9786155303463
Gyártó kód:
1390
Megjelenés:
2013.
Nyelv:
magyar
A neves drámaíró, Simai Kristóf több mint 210 éve egy szakácskönyv írásába fogott ? ami azonban sohasem jelent meg. A kézirat szerencsére fennmaradt, és a szerzo szándékát beteljesítve most megjelenik. Igazi gasztrotörténeti érdekességrol van szó: itt találkozhatunk eloször kukoricás recepttel, itt olvasható a paprika és a paradicsom használatának elso feljegyzése is.
Vélemények
 
Hírek