?Ezúttal az ünnepi összejövetelek megszervezésében, az ételsorok összeállításában és a fogások elkészítésében szeretnék segíteni a háziasszonyoknak.? Papp Katalin mesterszakács A nagy sikeru Nagyi szakácskönyve szerzoje ezúttal olyan ételek elkészítéséhez ad hasznos tanácsokat, amelyek változatos ízvilágukkal emelik az ünnep hangulatát, ugyanakkor könnyen beszerezheto összetevokbol, egyszeruen elkészíthetok. Megtanítja a háziasszonyokat a szezonális alapanyagokból összeállított, ízletes ünnepi fogások elkészítésére, és beavatja oket a korszeru és nagyanyáink tapasztalatait ötvözo konyhai mesterfogásokba is. Vendégmarasztaló ételek családi és baráti összejövetelekre, húsvéti és karácsonyi menük, szilveszteri vendégvárók, szellemes fogások Halloweenre, a gyerekzsúrok és kerti partik kedvenc finomságai?