Nincs engedélyezve a javascript.
A rend bástyái - Molnár Tamás pályarajza és filozófiájának alapelvei

A rend bástyái - Molnár Tamás pályarajza és filozófiájának alapelvei

Pánczél Hegedűs János - egyetemi tanulmányait Szegeden, Pécsett és Budapesten folytatta. Éveken keresztül tartott történelem és kommunikáció témakörökben előadásokat a Metropolitan Egyetemen, majd elvégezte a Történelemtudományi Doktori Iskolát a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, ahol a Politológia Tanszéken szemináriumokat is tartott.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 990 ,-
Online ár:
3 352 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
211357
EAN:
9789634148838
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
316
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
414
Pánczél Hegedűs János - egyetemi tanulmányait Szegeden, Pécsett és Budapesten folytatta. Éveken keresztül tartott történelem és kommunikáció témakörökben előadásokat a Metropolitan Egyetemen, majd elvégezte a Történelemtudományi Doktori Iskolát a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, ahol a Politológia Tanszéken szemináriumokat is tartott. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Molnár Tamás Kutatóközpontjának volt sokáig ösztöndíjas kutatója, itt kezdte el kutatni Molnár Tamás politikai filozófiáját.

A kilencvenes évek végén látogathatta Molnár Tamás kurzusait Budapesten, majd éveken keresztül kapcsolatban is maradt a professzorral. Interjút készített vele, és recenziókat írt frissen megjelent köteteiről. Molnár Tamás halála után több évi kutatómunka eredményeképp tanulmányokban, interjúkban és előadásokban igyekezett összegezni a politikai filozófiájának alapelveit. Munkájának eredménye 2019-ben látott először napvilágot önálló kötetben, amelynek javított, bővített és átszerkesztett új kiadását tartja a kezében az olvasó, a szerző reményei szerint méltó módon tisztelegve ezáltal a jobboldal legnagyobb magyar filozófusának életműve előtt.
Vélemények
 
Hírek