Nincs engedélyezve a javascript.
Dharma - Életfeladatok és életcélok - Saját utad felfedezése életed legfontosabb kalandja

Dharma - Életfeladatok és életcélok - Saját utad felfedezése életed legfontosabb kalandja

KÖVESD A HÍVÁST
Nem véletlenül bukkantál rá erre a könyvre! A lelked sürget, hogy végre teljes mértékben a saját életcélod és az igazságod szerint élj, beteljesítve, amiért itt vagy: a dharmádat.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
6 290 ,-
Online ár:
5 284 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
212891
EAN:
9786156455901
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
299
Méret [mm]:
205 x 135 x 20
Nyelv:
magyar
KÖVESD A HÍVÁST

Nem véletlenül bukkantál rá erre a könyvre! A lelked sürget, hogy végre teljes mértékben a saját életcélod és az igazságod szerint élj, beteljesítve, amiért itt vagy: a dharmádat. Az ősi szanszkrit dharma szó jelentése: "az egyéni célod a világban". A dharma törvénye alapján a világegyetem olyan, mint egy kirakós. Te is a kirakós egy darabkája vagy, és nem létezik felesleges darab. Nélküled nem teljes a kép! A dharmád az isteni életcélod e bolygón, a lelked lényege, az egyedi rezgés, amit csak te tudsz elhozni a világba.

Gyermekként folyton azt kérdezgettük, "Miért?", "Miért kék az ég?", "Miért menetelnek a hangyák egy vonalban?". Mikor hagytunk fel a kérdezéssel?
Valahogy menet közben túl sok dolgunk lett ahhoz, hogy feltegyük a fontos kérdéseket, mint például: "Miért vagyunk itt?" és "Hogyan használhatjuk fel a legjobban az itt töltött időnket?"

A DHARMA - Életfeladatok és életcélok lapjain a népszerű ájurvédikus szerző, Sahara Rose megosztja veled egyedülálló szemléletmódját a dharma felfedezéséhez a dósák (az ájurvédikus testelme-típusok) és a csakrák (a test energiaközpontjai) segítségével. Végezd el a "Mi a dharma-archetípusod?" tesztet, hogy a dharmatérképed segítségével megfejthesd, mi legyen a következő lépésed a kapcsolataidban, a munkád terén és életed más területein. Az ősi indiai bölcsesség modernizálásával Sahara Rose megmutatja, miként találhatsz vissza valódi lényegedhez, tárhatod fel az utadat és fogadhatod el a felsőbb énedet. Közvetlen stílusában személyes történeteket és a dharma felfedezésével és megélésével kapcsolatos meglátásokat oszt meg veled.

A SAJÁT DHARMÁD FELFEDEZÉSE ÉLETED LEGFONTOSABB KALANDJA LESZ! EZ A TÖKÉLETES ELSŐ LÉPÉS A HARMÓNIÁBAN TÖLTÖTT ÉLETHEZ MINDEN SPIRITUÁLIS ÚTKERESŐ ÉS VALÓJÁBAN MINDENKI SZÁMÁRA, AKI MÉLYEBB ÖNISMERETRE VÁGYIK.
Vélemények
 
Hírek