Hogy kerül egy magyar fine dining szakács a brit királyi udvarba?
Nem egyszerűen és nem is a leghagyományosabb módon... Az úton üvöltöző konyhafőnökök, részeges skót hajóskapitányok, pöfékelő angol katonatisztek és persze szebbnél szebb nők jönnek szembe. Aki pedig rendíthetetlenül halad előre, néha a főnökei elől futva, máskor a vaksötétben tapogatózva, bizarr kalandokba keveredve, az maga Villám Attila.
A magyar séf húszévesen döntött úgy, hogy nekivág az angliai kalandnak, és két évtized alatt a ranglétra legaljáról London csúcsáig jutott. Közben megismerte a brit társadalom valamennyi szegmensét, színes történetei pedig kendőzetlenül mutatják be a vendéglátás ritkán látott bugyrait.
A St. James’s Palace vezető konyhafőnökeként eltöltött évei után most visszatért Magyarországra, könyvében pedig a nem éppen szokványos életútja mellett az imádott hivatásával kapcsolatos gondolatait, kulisszatitkait is megosztja olvasóival.