Nincs engedélyezve a javascript.
Táplálkozás

Táplálkozás

Ebből a könyvből elsajátítható az egyedülálló tudás, amelynek segítségével bárki hosszabban és egészségesebben élhet - a jelszó: longevity.
Prof. Dr. Andreas Michalsen az egyik legelismertebb szakértő Németországban a böjtölés és táplálkozástudomány területén. Tizenöt éve vezető orvos a berlini Immanuel Kórházban, és a klinikai természetgyógyászat kutatója a berlini Charité Kórházban.
Raktári kód:
238440
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
432
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2025.10.13.
Eredeti ár:
9 975 Ft
Kötött ár:
8 978 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötött ár: a terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

Árkötött termék
A hatályos jogszabályok szerint erre a termékre jelenleg maximum 10% árengedmény adható.
A vonatkozó jogszabály értelmében ezen termék esetében a borítóárból a megjelenést követő 365 napon keresztül nem nyújtható 10%-ot meghaladó kedvezmény. 2024. évi XIII. törvény 9. §
Adatok
Ebből a könyvből elsajátítható az egyedülálló tudás, amelynek segítségével bárki hosszabban és egészségesebben élhet - a jelszó: longevity.
Prof. Dr. Andreas Michalsen az egyik legelismertebb szakértő Németországban a böjtölés és táplálkozástudomány területén. Tizenöt éve vezető orvos a berlini Immanuel Kórházban, és a klinikai természetgyógyászat kutatója a berlini Charité Kórházban.
A szerző könyvében mindent összegyűjtött az egészséges táplálkozás és a böjtölés gyógyító, élethossz-növelő hatásáról, útmutatást ad a helyes étkezésről, amellyel tovább élhetünk - fitten és egészségesen. A táplálkozást nemcsak az emésztőrendszer szempontjából taglalja, hanem a mikrobiomtól a bolygóidegig, az agytól a vastagbelekig, tehát az emberi szervezet egésze, az összes érintett alrendszer szempontjából.
Minden fejezet végén található egy összegzés, amely áttekintést ad az adott részben tárgyalt témákról. Több esetleírást, a saját praxisából származó tapasztalatot, a legfrissebb tudományos eredményeket, valamint sikeres terápiákat is közzétesz.
Tudományos kutatásokkal alátámasztott ismereteket olvashatunk arról, milyen ennivalók védik az egészségünket és lassítják az öregedést. Szembesülhetünk a divatos csodaszerek és felkapott diétás irányzatok hátrányaival, valamint a velük kapcsolatos tévhitekkel. A könyv nemcsak a helyes táplálkozásra tanít, hanem azt is megmutatja, hogy fenntartható étkezéssel miként segíthetünk bolygónkon és a klímaválságon is.
o Számos gyakorlati tanács
o Konkrét esetleírások és menüjavaslatok
o A legújabb tudományos ismeretek arról, hogyan tudunk hosszan és egészségesen élni

Több mint 400 000 eladott példány Németországban!
,,Gyógyítás a természet erejével"
,,Gyógyulás a helyes táplálkozás révén"
Vélemények
 
Hírek