Nincs engedélyezve a javascript.
Az öngyógyítás forradalma

Az öngyógyítás forradalma

A hosszú élet titkának felfedezése. 150 évnél is tovább élhetsz.

Új felfedezésekről, a gyógyítás szép, új világáról szól ez a könyv, amelyben minden egyszerű, könnyen megtanulható, saját kézzel végezhető, és a betegségeket távol lehet tartani.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
4 990 ,-
Online ár:
4 192 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
226957
EAN:
9786150183152
Megjelenés:
2024.07.02.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
282
Nyelv:
magyar
Új felfedezésekről, a gyógyítás szép, új világáról szól ez a könyv, amelyben minden egyszerű, könnyen megtanulható, saját kézzel végezhető, és a betegségeket távol lehet tartani. Saját kézzel szűrvizsgálatot végezhetünk az összes belső szervünkre vonatkozóan mindössze fél óra alatt, mert a csontok alvó fájdalommal minden betegséget jeleznek. Akit hetente elvégzi a szűrövizsgálatot, az a kezdet kezdetén felderítheti a betegségeit.

A betegségek kiváltó okait is föl tudjuk deríteni saját kézzel, és meg is tudjuk azokat szüntetni. A betegégek korai felderítése és a kiváltó okok megszüntetése által a betegségeket távol tudjuk tartani. Nem az öregedés, hanem a betegségek és az érhálózat károsodása miatt halnak meg az emberek 70-80 éves kor körül. Saját kézzel az érhálózat épségét is meg tudjuk őrizni, ezért az életkor jelentősen meghosszabbodhat, a mai életkornak több mint duplája is lehet. Egy kínai ember, Li Cseng-Jün 256 évig élt. A könyvben ismertetett új felfedezések megfejtik azt a titkot, amely miatt Li Csing-Jün hosszú életet tudott élni.

Ez a könyv tulajdonképpen arról szól, hogy mi a hosszú élet titka. Ez a könyv a korábbi, azonos című könyvnek jelentősen átdolgozott és új ismeretekkel bővített változata.
Vélemények
 
Hírek