Nincs engedélyezve a javascript.
A csodálatos agyfiatalító program

A csodálatos agyfiatalító program

II. kiadás - 30 nap alatt minden korosztálynak

Dr. Richard Carmona MD. MPH. FACS. - az Amerikai Egyesült Államok tisztifőorvosának jóváhagyásával. „Fantasztikus, hogy az emberek napjainkban akár már 90 évig is élhetnek, de sajnálatos, hogy sok ember túléli a saját agyát” - mondta Dr. Richard Carmona, az Amerikai Egyesült Államok korábbi tisztifőorvosa.
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
5 990 ,-
Online ár:
5 032 ,-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek

További információért kattints ide
Adatok
Raktári kód:
204508
ISBN:
9786156115324
EAN:
9786156115324
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
puhatáblás, füllel
Oldalszám:
288
Nyelv:
magyar

Dr. Richard Carmona MD. MPH. FACS. - az Amerikai Egyesült Államok tisztifőorvosának jóváhagyásával. „Fantasztikus, hogy az emberek napjainkban akár már 90 évig is élhetnek, de sajnálatos, hogy sok ember túléli a saját agyát” - mondta Dr. Richard Carmona, az Amerikai Egyesült Államok korábbi tisztifőorvosa. „Az emberi agy körülbelül 70 évig funkcionál rendesen, aztán a teljesítményünk rohamosan romlani kezd... hacsak nem teszünk ellene...!”


• Te adnál 30 napot az életedből azért, hogy aztán életed végéig az elméd a maximumon dolgozzon?


• Hogy ne kelljen félned az időskori elbutulástól, a memóriazavartól?


• Hogy az Alzheimer-kórt, és más betegségeket, amelyek tipikusan az idős korban alakulnak ki, megelőzd? Dr. Carmona egy egyedülálló stratégiát dolgozott ki, hogy mindenkinek segítsen fiatal maradni szellemileg, testileg és lelkileg.


„A Csodálatos Agyfiatalító Program” - amelynek a kategóriája bestsellere - azóta az egész világon ismertté vált, mindenkinek hathatós segítséget nyújt az öregedés és a demencia, sőt az Alzheimer-kór megelőzésében is. A program az arizonai Canyon Ranch-nek (az USA egyik legnagyobb wellness és egészségügyi intézményének) védjegye és egyedülálló szolgáltatása lett, amelyet már számtalan hálás és gyógyult páciens kórtörténete is visszaigazolt.


Dr. Carmona tanácsait betartva bizonyítottan javul az életminőségünk, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb gondolkodást érhetünk el, miközben az általános közérzetünk is kiváló lesz. Kiadványunk nem csak az időseknek nyújt hasznos tanácsokat, hanem a tanulástól megfáradt diákoknak, a munkától leterhelt dolgozóknak, tanároknak, irodai alkalmazottaknak, felső vezetőknek, mindenkinek, aki úgy érzi, hogy az agyának felfrissülésre van szüksége. A könyv fejezetei bemutatják agyunk működését és egészségét, a stressz káros és ártalmas hatásait, a méregtelenítés szerepét és fontosságát a hétköznapjainkban, valamint az alvás minőségének javítását is elérhetővé teszi mindenki számára. A táplálkozásról és a testmozgásról szóló fejezetek konkrét célokat és feladatokat is tartalmaznak. Nemcsak üres frázisokat ismételget a kötet (amely szerint pl. „egyen több zöldséget és gyümölcsöt, hogy egészségesebb legyen”), hanem pontos listával segíti az olvasókat.


Csupán 30 nap, és a „Csodálatos Agyfiatalító Program” jobbá teszi a jelenlegi mentális és fizikai állapotodat, így segít abban, hogy a jövő nyugdíjasaként is aktív szellemi életet élj...!


* A kötet TARTALMA: ELŐSZÓ - A SZERZŐ JEGYZETE - BEVEZETŐ;
• Hogyan működik az agyunk?
• Jelenlegi egészségi állapotunk hatással van az agyunkra;
• A memória és a kedélyállapot javítása a stressz csökkentésével;
• A toxikus környezet hatásai;
• Az alvás jelentősége;
• 30 napos étrend az agyműködés maximalizálásáért;
• A harmincnapos agytréning;
• Meditáció, éberség, spirituális elmélkedés;
• Az orvosi kivizsgálás jelentősége;
• Alternatív „kortárs” terápiák;
• Tegyük próbára az agyunkat;
• Receptek;
• A megfelelő táplálékkiegészítők kiválasztása;
• Az agy egy tökéletes napja;


* „A Csodálatos Agyfiatalító Program II. Kiadás” című eme kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik szeretnék megismerni ezt az áttörést hozó programot a memória, a koncentráció, a kedélyállapot és az általános közérzet javításáért...


* Dr. Richard Carmona 2002 augusztusa és 2006 júliusa között az Amerikai Egyesült Államok 17. tisztifőorvosa volt. Az Arizona-i Egyetem (University of Arizona) professzoraként sebészetet, család- és közösségi orvostant, közegészségügyi ismereteket tanít, Pima megye sebésze és seriffhelyettese, valamint a Herbalife Nutritiont vezeti. Korábban Arizona állam déli régiójának sürgősségi orvosi rendszerének elnökeként tevékenykedett, valamint az Amerikai Egyesült Államok hadseregében (U.S.Army) és a haderő különleges erőinél (Army’s Special Forces) szolgált. Jelenleg a Canyon Ranch innovációs egészségvédelmi intézet vezetőjeként dolgozik.

Vélemények
 
Hírek